Детски Спортен Екип Adidas Signal Black Skyblue

Код: A7001 Категория: Етикет:
Оценен 5.00 от 5, базирано на 1 потребителски оценки
(1 клиентски отзив)

40.00 лв. 35.00 лв.

Adidas, марка известна с мотото “Adidas is all in” и “Impossible is nothing”, принадлежи на немската интернационална компания Adidas AG, която произвежда спортни обувки, дрехи и аксесоари. Централата на Adidas е в Бавария. Adidas е най-големият производител на спортно облекло и спортни екипи в Европа и вторият най-голям в света. Запазената марка Adidas е регистрирана през далечната 1949 година от Adolf Dassler, след създалата се семейна вражда в компанията “Фабрика за обувки Братя Dassler”. Adolf създава Adidas в отговор на своя по-голям брат Rudolf, който след раздялата основава PUMA.  Към днешна дата Adidas е една от най-добрите спортни марки на пазара, като колекции за Adidas създават звезди като Pharrell Williams, Stella McCartney, Jeremy Scott, Kanye West и много други.

Моля изберете размер за поръчка на анцуг Adidas Signal Black Skyblue !

Относно анцуг Adidas Signal Black Skyblue прочетете „Описание на продукта“ по-долу!

Описание

Спортен детски екип – анцуг Adidas Signal Black Skyblue. Екипът е много високо качество на изработка от памук – 98% и 2% ликра с елементи от микрофибър. Много удобна и стилна кройка.

Логото на немския гигант ADIDAS във версия от трите ленти е висококачествена и оригинална бродерия на долнището и горнището на модела Adidas Signal Black Skyblue, което гарантира здравина и класен вид. Много удобна и мека материя – прекрасен модел анцуг Adidas, както за домашни условия, така и за игри и забавление. Анцугът Adidas Signal Black Skyblue е предназначен за пролетно-есенните или не чак толкова студените зимни месеци.

Размерите, в които се предлага Adidas Signal Black Skyblue са от 7 до 12 годинки.

Долнището е с прави крачоли, с ластици в края. Джобовете са  с ципове. Моделът Adidas Signal Black Skyblue разполага с маркови ципове на горнището, гравирани с логото на Adidas, като има и качулка.

Adidas Signal Black Skyblue е анцуг в разцветка черно горнище с графитени мотиви и черно долнище, и двете с небесно сини кантове.

Всички снимки са реални!

Моля отбележете размера на детски екип Адидас в полето Размер при поръчка!

Допълнителна информация

РАЗМЕР

7г, 8г, 9г, 10г, 11г, 12г

1 отзив за Детски Спортен Екип Adidas Signal Black Skyblue

  1. Оценено на 5 от 5

    Галина

    Благодаря ви за страхотния детски екип! Пристигна и детето много го хареса. Ще ви препоръчам и ще сме ви клиенти и за в бъдеще.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *